26 Nisan 2013 Cuma

SSK Hizmet Dökümü


Çalışan vatandaşların ve emekli vatandaşların oldukça uzun saatler ayakta sıra bekleme mecburiyetinde kurtularak SSK Hizmet Dökümü alabilmesine olanak sağlamakta olan yeni uygulama artık kurumlardaki iş yükünü azaltmaktadır.

SSK’nın hizmet dökümünü alabilmek için yapmanız gereken şeyler oldukça basittir. Çünkü bu uygulama sayesinde artık vatandaşlar çok kolay ve hızlı bir şekilde bu işlemi gerçekleştirebilmektedir. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için yapılması gereken ilk şey alt kısımda verdiğimiz linki tıklayarak E-SGM isimli bu yeni uygulamaya giriş yapmanız gerekmektedir.

Uygulamaya giriş esnasında sizden başka kimsenin bilemeyeceği cilt no, kimlik numarası, doğum tarihi ve kayıtlı olunan il bilgileri istenmektedir. Bu bilgileri doğru olarak verdikten sonra alt kısımda yer alan güvenlik kodunu girerek sorgula sekmesine tıklanması gerekmektedir.

Açılan sayfada sizin kişisel sigorta bilgileriniz yer almaktadır. Burada yer alan hizmet dökümü seçeneğine tıklayarak detaylı bir şekilde sigortanızın durumunu öğrenebilirsiniz. Tüm bu işlemler oturduğunuz yerden sadece birkaç dakika sürmektedir. Bu sayede eskisi gibi vakit kaybı yaşama mecburiyetinden kurtulmuş olmaktasınız.




SSK Hizmet Dökümü İçin Lütfen Tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder