23 Mayıs 2013 Perşembe

SGK Evrak Takibi


Ülkemizde Sosyal Güvenlik Kurulu internet üzerinden aktif olarak rol almakta olan ve üst düzey hizmet vermekte olan devlet kurumları arasında yer almaktadır. Sürekli olarak gelişmekte olan teknolojiyi vatandaşlara daha kaliteli bir hizmet verebilmek amacı ile kullanmaktadır.

Bu noktada vatandaşların kolay ve hızlı bir şekilde SGK evrak takibi yapabilmeleri amacı ile internet üzerinden vatandaşların hizmetine çeşitli uygulamalar sunmaktadır. Vatandaşlar artık internet üzerinde yer almakta olan bu Sosyal Güvenlik Kurumu uygulaması ile SGK ile ilgili olan her bir evrak takip işlerini kolay bir şekilde sadece birkaç dakikalık bir işlem ile gerçekleştirebilmektedir.

Evrak takibinizi yapmak için yazının devamında vermiş olduğumuz bağlantıya tıklamanız yeterli olmaktadır. Alt kısımda yer almakta olan bağlantı vasıtası ile açmış olduğunuz sayfa içerisinde sizden kimlik numarası ve evrakınızın kayıt senesi gibi bilgileri girdikten sonra evrak ara sekmesine basmanı gerekmektedir. Bu sayede evrakınızın en güncel durumu hakkında kolay bir şekilde bilgi edinebilirsiniz.

Bu işlemi internet bulunan herhangi bir nokta içerisinden dilediğiniz zaman yapabilirsiniz.



SGK Evrak Takibi İçin Lütfen Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder