6 Mayıs 2013 Pazartesi

SGK Gün Dökümü


Teknolojinin büyük bir hız ile gelişimi sayesinde tüm dünya genelinde insanlara sunmakta olduğu olanakların çeşitliliği de büyük bir hız ile artış göstermektedir. İnternetin insanların yaşamları içerisinde kendine büyük ve önemli bir yer edinmesinin dışında insanların yaşamlarını kolaylaştırmaktadır.

Bu neden ile Sosyal Güvenlik Kurumu da vatandaşlara daha iyi bir hizmet verebilmek amacı ile internet üzerinde oldukça aktif olarak çalışmaktadır. Bu noktada vatandaşların internet üzerinden SGK gün dökümü alabilmeleri için farklı olanakları sunmaktadır.

E-Devlet sistemi üzerinden şifreli olarak alınabilmekte olan SGK gün dökümü artık internet üzerinden Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından vatandaşların hizmetine sunulan E-SGM sistemi üzerinden de alınabilmektedir.

Aşağıda vermiş olduğumuz bağlantı adresine tıklayarak bu sisteme erişim sağlayabilirsiniz. Bağlantıya tıkladıktan hemen sonra açılan sayfa içerisinde sizden kimlik numarası, doğum tarihi, nüfusa kayıtlı olunan il ve cilt no gibi şahsi bilgiler talep edilmektedir. Bu bilgileri doğru bir şekilde girdiğiniz takdirde gün dökümü alma işlemini şifreye ihtiyaç duymadan hızlı bir şekilde internet üzerinden alabilirsiniz.

SGK Gün Dökümü İçin Lütfen Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder