1 Mayıs 2013 Çarşamba

SGK Rapor Parası Sorgulama


Her geçen gün büyük bir hız ile gelişmekte olan teknoloji sayesinde artık resmi kurumlarda bir bir vatandaşlara daha kaliteli ve rahat bir hizmet verebilmek amacı ile sanal ortam içerisinde yerini almaktadır. İnternet üzerinde yer almakta olan resmi hizmetler sayesinde vatandaşlar işlemlerini çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilmektedir.

Bu noktada ülkemizin en çok işlem gerçekleştirilmekte olan kurumlarının başında gelmekte olan Sosyal Güvenlik Kurumu internet hizmeti konusunda da öncü kurumlardan bir tanesidir. Bu noktada Sosyal Güvenlik Kurumu vatandaşları diğer pek çok işlemleri için vermiş olduğu internet üzerindeki hizmetlerine SGK Rapor Parası Sorgulama uygulamasını dahil ederek vatandaşlarımızın işlemlerini çok daha kolay bir şekilde yapmasına olanak sağlamıştır.

Bu rapor paranızın sorgulama işlemini gerçekleştirmek için yazının sonunda vermiş olduğumuz linke tıklamanız gerekmektedir. Açılan sayfa içerisinde yer alan uyruk bilgisini ve güvenlik kodu doğrulamasını gerçekleştirdikten hemen sonra sorgula sekmesine basılması gerekmektedir. Açılan sayfa içerisinde en detaylı şekilde rapor parası bilgilerinizi en güncel hali ile görüntüleyebilir ve done olarak temin edebilirsiniz.

SGK Rapor Parası Sorgulama İçin Lütfen Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder