1 Mayıs 2013 Çarşamba

SGK Rapor Parası


Sosyal Güvenlik Kurumu vatandaşlarımızın hayatımızın her alanında hayatımızı kolaylaştırmak amacı ile çalışan devlet kurumu olarak hizmet vermektedir. Ancak çalışan vatandaşlar farklı rahatsızlıklarından dolayı işlerinden geçici süre izin almak zorunda kalmaktadır.

Çalışan vatandaşlar rahatsızlıklarından kaynaklı işlerinden belirli süre ayrı kaldıktan sonra çalışanın sigorta yemesini işveren tarafından kesilmektedir. Bu noktada SGK çalışanların SGK kendisi ödemeyi gerçekleştirmektedir. Bu noktada vatandaşlar işlemlerini ve rapor ödemesinin durumunu artık internet üzerinden vatandaşlar takip edebilmektedir.

En güncel bilgilerin yer almakta olduğu bu uygulama üzerinden vatandaşlar sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. SGK’ nın hizmete sunulan bu uygulamaya alt tarafta vermiş olduğumuz link aracılığıyla kolay bir şekilde faydalanabilir ve sizde SGK Rapor Parası ödemelerin durumunu ve yer alan bilgilerin en güncel haliyle güncel olarak kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Bu işlem için hiçbir şifreye ihtiyacını olmadan koaly bir şekilde vatandaşlık durumunuzu seçtikten sonra güvenlik kodunu da girerek sorgula butonuna basılmalıdır. Bu bilgilere kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Böylece sigortanızın durumu hakkında en güncel şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz.

SGK Rapor Parası Sorgulama İçin Lütfen Tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder