25 Mayıs 2013 Cumartesi

E-Devlet SGK Hizmet Dökümü


Ülkemizde Sosyal Güvenlik Kurumu çatısı altında çalışmakta olan vatandaşlarımızın sigortalılık bilgileri hakkında en güncel bilgileri alabilmesine olanak sağlamakta olan E-Devlet SGK Hizmet Dökümü hizmeti ile vatandaşlar artık işlemlerini internet üzerinden gerçekleştirebilmektedir.

E-Devlet sistemi üzerinde yer almakta olan bu hizmetten yararlanabilmek için şifreye ihtiyacınız bulunmaktadır. Şifre için vatandaşların ilk olarak PTT şubelerinden herhangi bir tanesinden kimliklerini göstererek 2 TL karşılığında şifre almaları gerekmektedir.

Şifreyi aldıktan sonra yazının sonunda vermiş olduğumuz bağlantı vasıtası ile E-Devlet giriş sayfasına ulaşabilirsiniz. Bu sayfa üzerinde sizden şifre ve kimlik numarası istenmektedir. Burada istenilen bu bilgileri doğru bir şekilde girmeniz gerekmektedir.

Bu noktada açılan sayfa içerisinde hizmetler kısmında yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu hizmetlerini açmak gerekmektedir. Açılan sayfa içerisinde yer alan hizmet dökümü ile sigorta bilgilerini hakkında en güncel bilgilere kolay bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

Vatandaşların daha iyi bir hizmet alabilmesi amacı ile hizmete sunulmakta olan E-Devlet sistemi üzerinden hizmet dökümü alabilmek için yapılması gereken sadece bunlardır. Bu sayede eski dönemlerdeki uzun saatler süren sıra bekleme derdinden de tamamen kurtulabilmektesiniz.

E-Devlet SGK Hizmet Dökümü İçin Lütfen Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder