21 Mayıs 2013 Salı

SGK Randevu


Günümüz dünyasında artık büyük bir hız ile gelişmekte olan teknoloji sayesinde insanlar pek çok alanda internetin olanaklarından faydalanabilmektedir. Büyük bir hız ile gelişmekte olan teknoloji sayesinde artık ülkemizde de resmi kurumlar ve hastane gibi pek çok alanda çeşitli olanaklardan yararlanılabilmektedir.

SGK randevu günümüzde internet üzerinden online olarak alınabilmektedir. Vatandaşlar hastane ile ilgili işlemleri için önceden randevu alarak sabahın erken saatlerinde hastane kapısında sıra almak amacı ile bekleme mecburiyetinden ve çilesinden tamamen kurtulmaktadır.

Çükü vatandaşlar bu sistem sayesinde sadece randevu saatinde hastaneye giderek bekleme çilesinden kurtulmaktadır. İnternet üzerinde yer almakta olan ve SSK ile Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşın hizmetine sunulmuş olan hastane randevu merkezi sistemine alt kısımda vermiş olduğumuz bağlantı sayesinde kolay bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

Günümüzde ülkemizin her bir noktasında yer alan hastane için vatandaşlar tek bir merkezden randevu alabilme olanağına sahip olabilmektedir. Vatandaşlar internet üzerinden diledikleri güne müsait olan vakitler için saatine kadar randevu alabilmektedir. Bu sayede randevu saatinde orada olarak sıra bekleme mecburiyetinden kurtulmaktadır.

İnternet üzerinden randevu alabilmek için verdiğimiz bağlantıya tıklamanız gerekmektedir. Bu sistem üzerinden hastaneye randevu alabilmek için ilk olarak üye olunması gerekmektedir. Üye olduktan hemen sonra oluşturulan şifre ve kimlik numarasını girerek dilenen zamana randevu alınabilmektedir.

SGK Randevu İçin Lütfen Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder