18 Mayıs 2013 Cumartesi

E-Devlet SSK Hizmet Dökümü



E-Devlet SSK Hizmet Dökümü seçeneği ile artık vatandaşlar sigortalı bilgilerinin yer almakta olduğu hizmet dökümünü kolay bir şekilde internet üzerinden alabilme olanağına sahip olabilmektedir. Hizmet dökümünü alabilmeniz için ilk olarak bir E-Devlet şifrenizin olması gerekmektedir.

Bu noktada eğer bir şifreniz yok ise herhangi bir PTT şubesinden 2 TL karşılığında şifre edinilmesi gerekmektedir. Şifreyi aldıktan sonra alt kısımda vermiş olduğumuz E-Devlet giriş bağlantısına tıklayarak giriş işlemini gerçekleştireceğiniz sayfaya ulaşabilirsiniz.

Açılan sayfa içerisinde sizden talep edilen şifre ve kimlik numaranızı doğru bir şekilde girdikten hemen sonra açılan ana sayfa içerisinden üst kısımdaki hizmetler bölümüne tıklanması gerekmektedir. Hizmetler sayfası açıldığında sol kısımda yer alan kutucuk içerisinden 4A Hizmet Dökümü seçeneğini bularak seçmeniz gerekmektedir.

Böylece orta kısımda ufak bir pencere açılacaktır. Bu noktada penceren sağ alt köşesinde yer alan detaylı bilgi seçeneğine de tıklayarak hizmet dökümünü en son günce bilgileri ile detaylı olarak alabilme olanağına sahip olabilmektesiniz. İnternet üzerinden bu sayede sadece birkaç dakika içerisinde hizmet dökümü alabilirsiniz.

E-Devlet SSK Hizmet Dökümü İçin Lütfen Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder